ProPerfect Restyling

Voor ProPerfect Restyling mochten wij de nieuwe website maken. De oude website voldeed niet meer aan de huidige standaard en was aan vervanging toe.

Dienst(en): SEO, Webdesign
Vakgebied: Schade herstel
Doel: Overzichtelijke en goed vindbare website

De kleuren rood en (bijna) zwart waren al aanwezig in het logo en huisstijl. Om meer te kunnen spelen met kleuren hebben we groen en grijs toegevoegd. Op deze manier worden de verschillende elementen en secties op de site een stuk duidelijker. De homepage is voorzien van een achtergrond filmpje dat in een 'loop' blijft draaien. In deze korte video wordt de auto getoond na schade herstel, zodat de bezoeker direct het eindresultaat kan zien. Ook de USP's, en team-members zijn duidelijk zichtbaar, evenals een interactieve 'voor/na' schuif om het verschil tussen voor en na herstel goed in beeld te brengen. Op de site zijn verder diverse manieren van contact toegevoegd, waaronder Whatsapp, om het makkelijker te maken om klanten filmpjes van de schade te laten verzenden voor een prijsindicatie.

SEO

ProPerfect Restyling maakte al gebruik van advertenties, maar wilde de website optimaliseren voor Google. Om deze website goed vindbaar te maken hebben we uiteraard een diverse zoekwoorden in de tekst toegevoegd zoals Uitdeuken zonder lakschade , Uitdeuken zonder spuiten en Uitdeuken zonder spuiten Tilburg. Daarna zijn we begonnen met link-builden. In al 4 maanden staan er 5 zoekwoorden in de top 10, waarvan 1 op de 1e plaats!

Behoefte aan een mooie, snelle en betrouwbare Wordpress website die goed wordt gevonden?