Web design

Het perfecte ontwerp begint met een goed idee!

Design is niet alleen een mooie buitenkant. Bij een goed web design komen uiterlijk, functionaliteit en gebruikerservaring samen. Onze WordPress websites en webshops worden daarom met de grootste zorg gemaakt, zodat alles klopt voor de bezoeker én gebruiker van de website.

WordPress CMS

Wij maken websites en webshops met WordPress voor eenvoudig beheer van je website.

Responsive & adaptive

Een website die zich aanpast aan het scherm waarop het te zien is. Onze sites zijn altijd responsive!

Goed vindbaar

SEO geoptimaliseerd dus uitstekend vindbaar in de zoekresultaten van Google.

WordPress

Waarom wij het WordPress CMS hebben gekozen? Simpel. Met een WordPress website kun je zelf makkelijk tekst aanpassen, afbeeldingen toevoegen, een nieuwe pagina aanmaken en berichten plaatsen. Je krijgt bij de oplevering van je website een training zodat je begrijpt hoe jouw website werkt. Tenminste, als jij dat wilt natuurlijk.

Responsive & adaptive

Een website waarbij de content zich aanpast aan de grootte van het scherm noem je responsive. Bij responsieve web design schaalt het op basis van schermgrootte. Daardoor blijft alles dus netjes in beeld, op elk apparaat. In de tijd van smartphones en tablets is het noodzakelijk om je website goed te tonen op elk scherm. Onze websites zijn daarom altijd responsive, dus geschikt voor tablets en mobiele telefoons. Hierdoor krijgen uw bezoekers op elk apparaat goed te zien waar uw bedrijf voor staat.

Bij adaptive webdesign wordt er bepaalde inhoud wel, niet of in een andere volgorde wordt getoond op basis van de schermgrootte. Hierdoor kun je zelfs hele andere content kunt laten zien op verschillende apparaten. Zo kun je jouw bezoeker precies de content voorschotelen die je wilt. Handig toch?

Goede vindbaarheid

Een goede positie in Google is essentieel om klanten binnen te halen via het internet. Dit doen we met zoekmachine optimalisatie (SEO). We richten de website technisch zo in dat deze voldoet aan richtlijnen van Google, waardoor jouw website hoger eindigt in de zoekresultaten. Een hogere positie betekent meer contact- en offerte aanvragen, dus meer klanten. De website verdient zichzelf hiermee vanzelf terug! Een website laten maken die goed vindbaar is begint bij een zoekwoord-onderzoek. Daarna beginnen we met de bouw van de site. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de vindbaarheid na de bouw te verbeteren, maar het werkt het beste wanneer je hiermee voor en tijdens de bouw al rekening houdt.

Snelle en veilige hosting

We bieden SSD hosting aan. SSD schijven zijn snelle harde schijven, die webverkeer razendsnel kunnen afhandelen. Deze servers zijn bovendien speciaal ingericht voor het gebruik met WordPress.

Als toefje op de taart hebben we de mogelijkheid om de website extra snel te maken met ‘caching’. Met caching wordt de content van de pagina opgeslagen in het geheugen van de website, waardoor de browser van de bezoeker de inhoud op de pagina niet helemaal hoeft te laden/downloaden. Hierdoor wordt de website zeer snel, waar je je bezoeker (en zoekmachines) een enorm plezier mee doet!

Onderhoud en updates

Ook na de bouw van jouw wordpress website kun je op ons blijven rekenen. Wanneer je bij ons een hosting-pakket afneemt zorgen wij voor alle updates van het systeem en alle plugins! Zo garanderen we een goede beveiliging en een goede werking van de website in de toekomst.

Loopt je hosting bij een andere hostingpartij? Dan kunnen we desgewenst de updates en het onderhoud voor jou uit handen nemen, zodat je website in de toekomst goed blijft werken!

Behoefte aan een mooie, snelle en betrouwbare Wordpress website die goed wordt gevonden?