WordPress Webshop

Jouw producten professioneel online verkopen zonder gedoe? Met een WooCommerce webshop heb je de perfecte webshop die je makkelijk zelf kunt beheren.

WordPress Webshop

Jouw producten professioneel online verkopen zonder gedoe? Met een WooCommerce webshop heb je de perfecte webshop die je makkelijk zelf kunt beheren.

WordPress

Ook webshops maken wij met het WordPress CMS

Responsive

Onze webshops zijn altijd mooi op mobiel en tablet

SEO vriendelijk

SEO geoptimaliseerd dus goed vindbaar

WordPress webshop met WooCommerce

WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress website om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. U krijgt bij een WooCommerce webshop altijd een training zodat u exact weet hoe u de producten toevoegt en bestellingen afhandelt.

Wordpress webshop laten maken met Woocommerce
responsive webshop

Responsive webshop

Tegenwoordig is een website die zich aanpast aan het de grootte van het scherm van essentieel belang voor uw bezoekers, aangezien websites steeds vaker op mobiele toestellen of tablets worden bezocht. Een website die zich aanpast aan het scherm, noemt men 'responsive'; de website regeert op de grootte van de browser waarop het wordt getoond.

Onze websites en shops zijn ALTIJD geschikt voor mobiele telefoons, zodat de bezoekers op elk apparaat goed te zien krijgen waar jouw bedrijf voor staat.

De combinatie WordPress en WooCommerce is perfect. Het is snel en makkelijk in gebruik!

Goed vindbare WordPress webshop

Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net als dat we pagina's in WordPress websites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we de producten ook goed vindbaar maken waardoor je meer zult verkopen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zul je dus meer verkopen realiseren met je WooCommerce webshop. Wil je meer informatie over het bouwen van een WooCommerce webshop? Neem dan contact op!

WordPress webshop laten maken met WooCommerce

Er zijn meerdere webshop systemen ontwikkeld voor WordPress, maar WooCommerce webshops zijn het meest populair. Dit komt doordat het systeem enorm is doorontwikkeld en er een grote community is. Zo zijn er heel veel gratis toepassingen beschikbaar voor WooCommerce, waarmee je je Wordpress webshop goedkoop of zelfs gratis kunt uitbreiden.

WordPress webshop: professioneel verkopen

Wanneer je op zoek bent naar een professioneel webshop systeem voor je WordPress website, dan ontkom je niet aan Woocommerce webshops. Met dit uitgebreide systeem kun je vrij snel overgaan tot de verkoop van producten. Ook is het toevoegen van nieuwe producten hiermee erg eenvoudig geworden.

WooCommerce WordPress webshop op maat

Om een webshop die unieke uitstraling te geven zorgen we voor maatwerk. Hiermee zul je je onderscheiden ten opzichte van je concurrent. WooCommerce maatwerk is niet de goedkoopste vorm om een webshop te bouwen, maar je krijgt hierdoor een compleet eigen 'look en feel'.

WooCommerce met een thema

Wanneer je budget beperkt is, kunnen we ook gebruik maken van een template oftewel 'thema'. Met een dergelijke template heb je een keurig design, die weliswaar niet onderscheidend is ten opzichte de rest, maar waarmee je wel de juiste indruk maakt op je bezoekers. Bovendien kunnen we hierdoor een webshop veel sneller opleveren, waardoor je sneller kunt beginnen met verkopen.

Onderhoud en top support!

Wanneer de webshop is opgeleverd zorgen wij voor de juiste support zodat je de webshop zelf eenvoudig kunt beheren. Kom je ergens niet uit, dan kunnen wij je snel op weg helpen, ook s'avonds. Woon je niet in de buurt van Tilburg, dan zorgen we voor support op afstand via het handige Teamviewer systeem, waarbij we de controle van je computer overnemen, en je kunt zien wat we op het scherm uitvoeren. Zo komen we op afstand toch heel dichtbij.

WordPress webshop met iDEAL en Paypal

Wanneer je je richt op de Nederlandse markt, dan zul je je webshop met iDEAL willen koppelen. Heb je ook internationale klanten, dan is Paypal wellicht een goede optie. Met de betaalsystemen van Mollie kunnen wij vrijwel elke beschikbare betaalsoort toevoegen aan de webshop, zodat iedereen makkelijk kan betalen op je webshop.

wordpress webshop laten maken met ideal

Meertalige webshop met WooCommerce

We hebben de mogelijkheid om de webshop te vertalen met een professionele vertaalmodule. Op deze manier kun je vrij eenvoudig meerdere talen toevoegen, en jouw producten in elke gewenste taal tonen.

WooCommerce is enorm veelzijdig

We hebben al een flink aantal webshops opgeleverd voor onze klanten. De functionaliteit en het aanpassingsgemak voldoet hiermee aan alle eisen van onze klanten. Gebruikersgemak staat bij ons voorop, en daarom hebben wij voor WooCommerce gekozen. WooCommerce kan door iedereen makkelijk worden bijgehouden, waardoor hoge kosten niet meer nodig zijn. Met functionaliteiten als voorraadbeheer en notificaties zorg je er bovendien voor dat je je voorraad altijd op tijd kunnen bijvullen.

WooCommerce is licht en snel

Omdat een WordPress webshop relatief licht is voldoet normale webhosting. Wanneer je je WordPress webshop toch sneller wilt laten draaien, omdat je shop bijvoorbeeld bezoekers tegelijk ontvangt, kunnen we  'caching' installeren op de shop. Met caching wordt de content van de pagina opgeslagen in het geheugen van de website, waardoor de browser van de bezoeker de inhoud op de pagina niet helemaal hoeft te laden/downloaden. Hierdoor wordt de website enorm snel, waar je je bezoeker (en zoekmachines) een enorm plezier mee doet!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!