WordPress Webshop met WooCommerce

Met WooCommerce heb je een krachtige tool in handen!

Jouw producten professioneel online verkopen zonder gedoe? Met een WooCommerce webshop heb je de perfecte webshop die je makkelijk zelf kunt beheren.

WordPress CMS

Ook webshops maken wij met het flexibele WordPress CMS, aangevuld met het krachtige en gebruiksvriendelijke WooCommerce.

Responsive & adaptive

Bezoekers benaderen webshops steeds vaker vanaf een mobiel toestel. Onze webshops zijn vanzelfsprekend altijd perfect op mobiel en tablet!

SEO vriendelijk

WooCommerce webshops zijn SEO vriendelijk. Dit betekent dat producten goed geoptimaliseerd kunnen worden voor zoekmachines.

WordPress webshop met WooCommerce

WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress website om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. U krijgt bij een WooCommerce webshop altijd een training zodat u exact weet hoe u de producten toevoegt en bestellingen afhandelt.

Responsive & adaptive

Tegenwoordig is een website die zich aanpast aan het de grootte van het scherm van essentieel belang voor uw bezoekers, aangezien websites steeds vaker op mobiele toestellen of tablets worden bezocht. Een website die zich aanpast aan het scherm, noemt men ‘responsive’; de website regeert op de grootte van het scherm waarop het wordt getoond.

Onze websites en shops zijn ALTIJD geschikt voor mobiele telefoons, zodat de bezoekers op elk apparaat goed te zien krijgen wat er in jouw webshop allemaal te koop is.

Goed vindbare WordPress webshop

Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net als dat we pagina’s in WordPress websites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we dat ook bij producten via diverse instellingen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer verkopen realiseren. Een goede optimalisatie van je WooCommerce webshop is dus essentieel. Wil je meer informatie over het bouwen van een WooCommerce webshop?

Snelle en veilige hosting voor WooCommerce webshops

We bieden snelle hosting aan zodat jouw WooCommerce webshop lekker snel blijft voor je bezoekers. Er is niets zo vervelend voor een webshop-beheerder als verkeerde server-instellingen. Onze servers zijn zo ingericht dat alles goed functioneert!

Door de website te voorzien van een gratis SSL certificaat zorgen we bovendien voor een veilige verbinding van jouw webshop.

Onderhoud en updates

Ook na de bouw kun je op ons blijven rekenen. Wanneer je bij ons een hosting-pakket afneemt dragen wij zorg voor alle updates van het systeem (WordPress) en alle plugins (waaronder WooCommerce)! Zo zorgen we niet alleen voor een veilige webshop, maar ook een webshop die in de toekomst goed blijft functioneren.

De combinatie WordPress en WooCommerce is perfect. Het is snel en makkelijk in gebruik!

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik voor een WooCommerce webshop kiezen?

Wanneer je op zoek bent naar een professioneel webshop systeem voor je WordPress website, dan ontkom je bijna niet aan een WooCommerce webshop. Er zijn meerdere (prima) webshop systemen ontwikkeld voor WordPress, maar WooCommerce webshops zijn het meest populair. Dit komt doordat het systeem fantastisch is doorontwikkeld en er een grote ‘community’ is. Zo zijn er heel veel gratis toepassingen beschikbaar voor WooCommerce. Hiermee kun je je Wordpress webshop goedkoop of zelfs gratis uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Met het WooCommerce systeem kun je vrij snel overgaan tot de verkoop van producten. Ook is het toevoegen van nieuwe producten in WooCommerce hiermee erg eenvoudig.

Is het mogelijk om een meertalige webshop te maken met WooCommerce?

Jazeker. De meertalige functionaliteit wordt via een plug-in toegevoegd in WordPress. Vervolgens kunnen talen worden geactiveerd, en kunnen de producten in meerdere taalvarianten worden toegevoegd.

Hoe zit het met het onderhoud van de webshop?

Wanneer je bij ons een hosting-pakkket afneemt bij je website of webshop, zorgen wij voor tijdige updates van het systeem. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over technisch gedoe, en kun je blijven doen waar jij goed in bent. Wil je zelf graag alles updaten, dan mag dat natuurlijk ook.

Kan een WooCommerce webshop worden toegevoegd aan een bestaande WordPress website?

Jazeker. In veel gevallen kan een WooCommerce plugin worden toegevoegd en geactiveerd. In sommige gevallen is het ‘WordPress thema’ -het technische ontwerp van de website- niet compatibel met WooCommerce. In dat geval maken we een hele nieuwe shop.

Krijgt mijn webshop ook een iDEAL koppeling voor de betalingen?

Ja. Wanneer je je richt op de Nederlandse markt, dan zul je je webshop met iDEAL willen koppelen. Heb je ook internationale klanten, dan zijn Paypal, Creditcardbetalingen, mr.Cash (Belgische equivalent van iDEAL) en Sofort (Duitse iDEAL) wellicht ook handig om toe te voegen. Wij raden het gebruik van Mollie aan vanwege de goede werking en prima tarieven (per transactie – dus geen vaste kosten per maand). Er zijn overigens diverse andere payment providers die je kunt gebruiken. De meeste hebben een WooCommerce plugin gemaakt die je kunt gebruiken. Raadpleeg vooraf of de payment provider die jij op het oog hebt een WooCommerce plugin heeft ontwikkeld. Of geef ons even een seintje, dan controleren wij het voor je.

Kan ik alles met een WooCommerce webshop?

WooCommerce is enorm veelzijdig. We hebben al een flink aantal webshops opgeleverd voor onze klanten. De functionaliteit en het aanpassingsgemak voldoet hiermee aan vrijwel alle eisen van onze klanten. Gebruikersgemak staat bij ons voorop, en daarom hebben wij voor WooCommerce gekozen. Sommige dingen zijn niet standaard ingebakken in WooCommerce. Soms moet er extra functionaliteit worden toegevoegd om een bepaalde handeling te automatiseren.

Heb ik bij een webshop een extra groot hosting-pakket nodig?

WooCommerce is als aanvulling van WordPress licht en snel. Hierdoor voldoet normale webhosting. Heb je een grote webshop met heel veel beeldmateriaal (en heb je geen ‘overdreven grote foto’s’ gebruikt?), dan kun je wellicht denken aan een groter hosting-pakket. Bij een webshop geven we de server iets meer rekenkracht dan een normale website om het gebruik van de webshop module enigszins te compenseren. Sowieso installeren we ‘caching’ installeren op de webshop. Met caching wordt de content van de pagina opgeslagen in het geheugen van de website, waardoor de browser van de bezoeker de inhoud op de pagina niet helemaal hoeft te laden/downloaden. Hierdoor wordt de webshop veel sneller, waar je je bezoeker (en zoekmachines) een enorm plezier mee doet!

Behoefte aan een betrouwbare en goed werkende WooCommerce webshop die goed wordt gevonden?