Zocht je op webdesign Tilburg?

Dan wil je waarschijnlijk een website laten maken.

Als eigenzinnig webdesign bureau in Tilburg is het onze taak om mooie websites te maken die niet alleen goed functioneren, maar ook goed vindbaar zijn, overtuigen én klanten opleveren.

Resultaat gerichte websites voor ondernemers die meer uit het internet willen halen…

WordPress CMS

Wij maken websites en webshops met WordPress voor eenvoudig beheer van je website.

Responsive & adaptive

Een website die zich aanpast aan het scherm waarop het te zien is. Onze sites zijn altijd responsive!

Goed vindbaar

SEO geoptimaliseerd dus uitstekend vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Wil je een WordPress website laten maken?

Heel verstandig! WordPress is niet voor niets het populairste CMS ter wereld!

In WordPress is veel mogelijk, vrijwel alles eigenlijk. Daarom is het het populairste CMS ter wereld. Het gebruik is eenvoudig en voor veel functionaliteiten zijn diverse gratis plugins gebouwd. Hierdoor hoeft een WordPress website laten maken niet zo veel meer te kosten.

Studio Het Zwarte Schaap maakt kleine websites voor starters, maar ook grote websites voor gevestigde bedrijven. Omdat wensen verschillen worden er geen ‘standaard templates’ gebruikt. Alles is maatwerk. Een eenvoudige website laten maken kan voor een vaste prijs. Heb je speciale wensen? Vraag dan een offerte aan.

Voordelen van WordPress

Met de ingebouwde ‘Gutenberg block builder’ kunnen aantrekkelijke en interessante layouts gemaakt worden.

Je kunt eenvoudig nieuwe content toevoegen: nieuwsberichten, pagina’s, teksten wijzigen, afbeeldingen en video’s plaatsen is zeer eenvoudig.

WordPress websites kunnen goed vindbaar gemaakt worden in Google.

Het WordPress systeem en de plug-ins zijn makkelijk te updaten.

Responsive & adaptive

Een website waarbij de content zich aanpast aan de grootte van het scherm wordt responsive genoemd. Hierdoor is de website goed te bekijken op een mobiel of tablet zonder dat je de website groter hoeft te maken of te scrollen. De tekst is dus goed altijd leesbaar! Een bijkomend en belangrijk voordeel is dat Google websites die responsive zijn hoger laat eindigen in de zoekresultaten dan websites die niet geschikt zijn voor mobiel. Onze websites en webshops zijn altijd responsive!

Bij adaptive webdesign wordt er zelfs andere content getoond op basis van schermgrootte. Hierdoor kun je voor mobiele apparaten zelfs andere content laten zien dan op bijvoorbeeld een groot scherm, of wanneer iemand is ingelogd of niet. Handig toch?

Goed vindbare WordPress website laten maken

Een heel belangrijk voordeel van WordPress is de vindbaarheid. Diverse parameters kunnen worden aangepast, waardoor de website goed vindbaar wordt in Google. Een goed vindbare website die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer klanten opleveren. Wil je dat jouw website hoger in Google komt te staan? Neem contact op.

Snelle en veilige hosting

Behalve de gebruikte code in de website zelf is ook de hosting van groot belang voor een snelle website. We bieden daarom snelle hosting aan zodat jouw website lekker snel blijft voor je bezoekers. Er is niets zo vervelend voor een website-beheerder als verkeerde server-instellingen. Onze servers zijn zo ingericht dat alles goed functioneert!

Door de website te voorzien van een gratis SSL certificaat zorgen we bovendien voor een veilige verbinding van jouw WordPress website.

Onderhoud & updates

Ook na de bouw kun je op ons blijven rekenen. Wanneer je bij ons een hosting-pakket afneemt dragen wij zorg voor periodieke updates van het systeem (WordPress) en alle plugins! Zo zorgen we niet alleen voor een veilige website, maar ook een website ie in de toekomst goed blijft functioneren.

Heb je je hosting elders geregeld, en heb je geen zin om je met de website bezig te houden, dan hebben we een onderhoud & update pakket voor je.

Je krijgt bij de oplevering jouw nieuwe website een training

Ons favoriete CMS is WordPress. Dit fantastische ‘Content management System’ is schaalbaar en toegankelijk. Of je nu een eenvoudige website wilt, of een site met alles erop en eraan: met een WordPress website kun je alle kanten op. Bovendien kun je zelf makkelijk teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, een nieuwe pagina aanmaken en eenvoudig berichten plaatsen. Wij laten je in een korte training zien hoe dat in z’n werk gaat, zodat je dat allemaal zelf kunt. Wil je dat wij het voor je doen? Dan zijn we er voor je!

WordPress webdesign in Tilburg voor eigenzinnige ondernemers

Wij staan al jaren hoog genoteerd op diverse zoektermen als webdesign Tilburg en webdesigner Tilburg. Dat is uiteraard niet voor niets! Al sinds 2012 kun je bij ons een WordPress website laten maken. Wij zetten nét dat stapje extra om een website te maken die bij jouw bedrijf én bezoeker past. Daarbij zorgen we dat jouw bezoeker duidelijk geïnformeerd wordt over de diensten die je aanbiedt. Soms is dat op een speelse manier, de andere keer is dat strak en zakelijk.

Misschien ben jij een eigenzinnige ondernemer die zocht op de term webdesign Tilburg, website maken Tilburg of website bouwer Tilburg. In dat geval ben je op zoek naar een goede partij voor jouw mooie nieuwe website. Wij helpen je graag om je bedrijf online goed neer te zetten. Wij vertalen jouw verhaal naar een perfecte site die net zo goed werkt op mobiel of tablet als op een computer. Wil je een website laten maken door een goede web-bouwer in Tilburg?

Waarom zou je door ons je website laten maken?

Design is niet alleen een mooie buitenkant. Bij een goed ontwerp komen uiterlijk, functionaliteit en gebruikerservaring samen. Sinds ons bestaan hebben we al heel wat websites gezien waarbij de plank echt is misgeslagen. Verloren kans en dus verloren klanten. Een website is meer dan alleen een webpagina met wat tekst. Beeld en tekst moeten elkaar versterken. Zonder een duidelijk verhaal zal een website nooit echt succesvol kunnen worden. Het is onze taak om in de huid van de bezoeker te kruipen en op deze manier te bepalen wat er nodig is om de website te laten renderen.

Bij zoekmachine optimalisatie eerst onderzoek, dan pas bouwen

Wanneer we een website gaan bouwen waarbij een goede vindbaarheid gewenst is, gaan we eerst op zoek naar de meest relevante zoektermen. Door na te gaan hoeveel ‘zoekverkeer’ er op een bepaalde term zit kunnen we bepalen waar de meeste kansen liggen op een relevante bezoeker. Zo zorgen we voor doelgericht verkeer naar de website in plaats van toevallige bezoekers.

Klantvriendelijk en eerlijk webdesign bureau Tilburg

Er komen soms klanten bij ons binnen via de zoekterm webdesign Tilburg die slechte ervaringen hebben met grote gerenommeerde partijen. Facturen van enkele duizenden euro’s per jaar, extreem lange wachttijden voor simpele aanpassingen of websites die niet goed functioneren bij oplevering zijn bekende verhalen.

Wij als ‘2 pitter’ zijn extra gemotiveerd om het wél goed te doen. Goede websites tegen een eerlijke prijs. De combinatie van een mooi product opleveren én een tevreden klant is voor ons onbetaalbaar, maar dat is niet voor elk webdesign bureau in Tilburg een vanzelfsprekendheid.

Wij zijn direct en zeggen waar het op staat. Wil je eerlijk advies over jouw nieuwe website?

Deze bedrijven/instellingen gingen je voor:

Responsive website laten maken
webdesign Tilburg - webdesign bureau Tilburg
Professionele WordPress website laten maken

Behoefte aan een mooie, snelle en betrouwbare Wordpress website die goed wordt gevonden?

Studio Het Zwarte Schaap