Zocht je op webdesign Tilburg?

Dan wil je waarschijnlijk een website laten maken!

Als eigenzinnig webdesign bureau in Tilburg is het onze taak om mooie websites te maken die niet alleen goed functioneren, maar overzichtelijk zijn én klanten opleveren.

WordPress webdesign Tilburg: Resultaat gerichte WordPress websites

WordPress CMS

Wij maken websites en webshops met WordPress voor eenvoudig beheer van je website.

Responsive & adaptive

Een website die zich aanpast aan het scherm waarop het te zien is. Onze sites zijn altijd responsive!

Goed vindbaar

SEO geoptimaliseerd dus uitstekend vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Wil je een WordPress website laten maken?

Heel verstandig! WordPress is niet voor niets het populairste CMS ter wereld!

In WordPress is veel mogelijk, vrijwel alles eigenlijk. Daarom is het het populairste CMS ter wereld. Het gebruik is eenvoudig en voor veel functionaliteiten zijn diverse gratis plugins gebouwd. Hierdoor hoeft een WordPress website laten maken niet veel meer te kosten.

Professionele WordPress website laten maken

Studio Het Zwarte Schaap maakt kleine websites voor starters, maar ook grote websites voor gevestigde bedrijven. Omdat wensen verschillen worden er geen 'standaard templates' gebruikt. Alles is maatwerk. Een eenvoudige website laten maken kan voor een vaste prijs. Heb je speciale wensen? Dan wordt er een offerte gemaakt.

Als je dat wilt kan Studio Het Zwarte Schaap ook nog zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan met de SEO pakketten.

Webdesign Tilburg: websites voor eigenzinnige ondernemers

Misschien ben je een ondernemer die zocht op de term webdesign Tilburg, of website bouwer Tilburg, voor een mooie nieuwe website. Wij helpen je graag om jouw droom te verwezenlijken: online goed voor de dag komen en succes boeken! Jouw idee vertalen naar een perfecte site die net zo goed werkt op mobiel of tablet als op een computer. Website laten maken tilburg ? Neem contact op!

We staan al jaren hoog genoteerd op de zoektermen webdesign Tilburg en webdesigner Tilburg, en dat is niet voor niets! Al sinds 2011 kun je bij ons een Wordpress website laten maken. Wij zetten nét dat stapje extra om een website te maken die bij jouw bedrijf past, en je klant duidelijk te informeren over de diensten die je aanbiedt. Soms is dat op een speelse manier, de andere keer is dat strak en zakelijk, net wat het product en dus de doelgroep verlangt.

Website laten maken Tilburg: waarom zou je webdesign in Tilburg aan ons uitbesteden?

Design is niet alleen een mooie buitenkant. Bij een goed ontwerp komen uiterlijk, functionaliteit en gebruikerservaring samen. In ons 6 jarig bestaan hebben we al heel wat websites gezien waarbij de plank volledig is misgeslagen. Verloren kans, en verloren klanten. Een website is meer dan alleen een webpagina met wat tekst. Beeld en tekst moeten elkaar versterken. Zonder een goed idee zal een website nooit echt succesvol kunnen worden. Het is onze taak om in de huid van de bezoeker te kruipen, en op deze manier te bepalen wat er nodig is.

Webdesign bureau tilburg met neus voor SEO: eerst onderzoek, dan bouwen

Wanneer we een website gaan bouwen gaan we eerst op zoek naar relevante zoektermen. Door na te gaan hoeveel zoekverkeer er op een bepaalde term zit, zorgen we voor een zekerheid voor onze klanten. Een website moet goed scoren in zoekmachines wil het klanten opleveren. Gissen heeft geen zin, daarom zorgen we aan de hand van een zoekwoord-onderzoek welke zoekwoorden relevant zijn. Hiermee zorgen we voor een goede uitgangspositie in de zoekresultaten van google, met relevante termen.

Klantvriendelijk webdesign bureau Tilburg

Er komen vaak klanten bij ons binnen via de zoekterm webdesign Tilburg die slechte ervaringen hebben met grote 'gerenommeerde' partijen. Deze partijen zul je ook tegenkomen wanneer je zoekt op: webdesign Tilburg of webdesign bureau Tilburg in een willekeurige zoekmachine. Facturen van enkele duizenden euro's per jaar, extreem lange wachttijden voor simpele aanpassingen of websites die niet goed functioneren bij oplevering zijn enkele veel gehoorde klachten. Wij als '2 pitter' zijn extra gemotiveerd om het wél goed te doen. Dit kan alleen als je naar je klanten luistert, en je beloften nakomt. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn. De combinatie tussen een mooi product opleveren voor een tevreden klant is voor ons onbetaalbaar, maar dat geldt niet voor elk webdesign bureau in Tilburg.

WordPress webdesign bureau Tilburg

Ons favoriete CMS is WordPress. Dit fantastische 'Content management System' is schaalbaar en toegankelijk. Of je nu een eenvoudige website wilt hebben, of een site met alles erop en eraan: met een WordPress website kun je alle kanten op. Bovendien kun je zelf makkelijk teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, een nieuwe pagina aanmaken en eenvoudig berichten plaatsen. Wij laten je in een korte training zien hoe dat moet, zodat je dat eventueel zelf kunt. Wil je dat wij het voor je doen? Dan zijn we er voor je!

webdesign tilburg - wordpress webdesign - altijd responsive

WordPress website laten maken Tilburg

Wij maken behalve websites ook logo’s en huisstijlen voor bedrijven en instellingen in Tilburg, Oisterwijk en Veghel maar ook ver daarbuiten. We hebben klanten in Amsterdam, Barendrecht, Rotterdam en zelfs in Zuid Afrika. Het internet maakt het mogelijk om klanten van ver weg naar tevredenheid te bedienen. Door te kijken naar strategie en gebruiks-vriendelijkheid, zijn wij in staat om doeltreffende websites op te leveren die goed presteren, en daar hoef je niet voor om de hoek te wonen. Zelfs wanneer je een na de oplevering van je website een WordPress training krijgt, kan dit via het internet. Je hebt tegenwoordig mooi programma's, zoals Teamviewer, waarbij wij de controle van jouw computer kunnen overnemen, of ons scherm met jou kunnen delen.

responsive webshop

Responsive 

Een website waarbij de content zich aanpast aan de grootte van het scherm wordt responsive genoemd. Bij responsieve webdesign blijft alles dus netjes in beeld. In de tijd van smartphones en tablets is het noodzakelijk om je website goed te tonen op elk apparaat. Onze websites zijn daarom altijd responsive, dus geschikt voor tablets en mobiele telefoons. Hierdoor krijgen uw bezoekers op elk apparaat goed te zien waar uw bedrijf voor staat. Bij adaptive webdesign wordt er bepaalde inhoud wel of niet  getoond op basis van de schermgrootte waardoor je in essentie hele andere content kunt laten zien op verschillende apparaten. Handig toch?

Website maken Tilburg: goede vindbaarheid is een must

Een goede positie in Google is essentieel om klanten binnen te halen via het internet. We richten de website technisch zo in dat deze voldoet aan richtlijnen van Google, waardoor de website hoger eindigt in de zoekresultaten dan die van concurrenten. Concurrenten die hun website niet hebben geoptimaliseerd zullen we hiermee al voorbij streven. Daarna kunnen we bepalen wat er voor nodig is om die eerste pagina, en eerste plaats in Google te behalen.

Na de oplevering van de website, en wanneer deze is opgepikt door Google weten we waar de website staat ten opzichte van de concurrenten, en kunnen hem hoger positioneren in de zoekresultaten. Het hoger laten scoren van een website in Google, noemt je 'Search Engine Optimization', oftewel SEO. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt, waarvan de belangrijkste factoren de URL zijn, en de tekst op de pagina zelf. Een hogere positie betekent meer contact- en offerte aanvragen, dus meer klanten. Wil je meer weten over online marketing Tilburg? Kijk op de pagina of neem contact op.

Snelle en veilige hosting voor jouw WordPress website

We bieden SSD hosting aan. SSD schijven zijn snelle harde schijven, die wegverkeer razendsnel kunnen afhandelen. Deze servers zijn bovendien speciaal ingericht voor het gebruik met WordPress.

Als toefje op de taart hebben we de mogelijkheid om de website extra snel te maken met 'Varnish'. Varnish is een caching programma dat we op de server installeren voor het betreffende domein. Met caching wordt de content van de pagina opgeslagen in het geheugen van de server, waardoor de browser van de bezoeker de inhoud op de pagina niet helemaal hoeft te laden/downloaden. Hierdoor wordt de website enorm snel, waar je je bezoeker een enorm plezier mee doet! Ben je overtuigd dat wij jouw partner zijn voor Wordpress webdesign Tilburg, en wil je door ons je website laten maken? Neem contact op!

Een WordPress website die past op elk scherm

Een responsive WordPress website laten maken

Studio Het Zwarte Schaap maakt alleen responsive websites. Een responsive website past zich aan aan het scherm waarop het getoond wordt. Dus of je nu op een 27'' scherm kijkt, een laptop, tablet of smartphone, de website past perfect! Een responsive website heeft diverse voordelen. Een bezoeker van de website hoeft de site niet passend te maken dus de tekst is goed leesbaar! Een bijkomend, en erg belangrijk, voordeel is dat Google websites die responsive zijn hoger laat eindigen in de zoekresultaten dan websites die niet geschikt zijn voor mobiel.

Responsive website laten maken

Waarom een WordPress website laten maken?

Zelf eenvoudig content plaatsen!

Het grootste voordeel van WordPress is dat je zelf makkelijk content kunt plaatsen. Of het nou een nieuwe pagina is of een bericht, het plaatsen van tekst en afbeeldingen is met dit veelzijdige CMS erg gemakkelijk geworden. Dit scheelt enorm in de kosten omdat je het niet uit hoeft te besteden. Je kunt gewoon zelf aan de slag, of je kunt een medewerker het klusje laten klaren. Easy peazy...

Wil je het onderhoud uit handen geven? Dan kun je een onderhoudspakket bestellen.

Wordpress webdesign met een pagebuilder

Website met pagebuilder

Wil je een WordPress website laten bouwen waarbij je makkelijk een eigen indeling kan maken? Met behulp van een page-builder kun je makkelijk de layout van een pagina opmaken en aanpassen. Studio Het Zwarte Schaap gebruikt de page-builder van Beaver Builder. Met deze page builder is vrijwel alles mogelijk en blijft de website snel.

Wil je geen aparte lay-out voor je content? Maar een eenvoudige lay-out met content en een side-bar? Dan gebruik je de WYSIWYG editor, om net zoals in Word, je tekst op te maken.

Onderhoudsvrije WordPress website

Iedereen kan zelf updates uitvoeren!

Studio Het Zwarte Schaap maakt WordPress websites die makkelijk te onderhouden zijn. Je kunt zelf je website updaten zonder dat je je zorgen hoeft te maken. 100% stressvrij! Het enige wat je hoeft te doen is op de update knop te drukken en de rest gaat vanzelf. Iedereen kan het!

Heb je hier echt geen zin in of tijd voor? Dan doen wij het voor je, zodat je je bezig kunt houden met jouw bedrijf. Een zakelijke website laten maken in WordPress met onderhoudscontract? Bekijk de pakketten!

Onderhoudsvrije wordpress website
Goed vindbare website met SEO

Website met SEO: eerst onderzoeken, dan pas bouwen

Zoekmachine optimalisatie geeft waarde aan je website!

Zomaar als een kip zonder kop een website gaan bouwen is vragen om ellende. Voordat Studio Het Zwarte Schaap een website bouwt wordt er eerst onderzocht welke relevante zoektermen er beschikbaar zijn voor jouw branche. Met deze zoektermen wordt een url structuur bedacht en teksten geschreven. Hierdoor weet Google beter waar jouw bedrijf voor staat. Deze termen eindigen in de zoekresultaten van Google, waarna er begonnen wordt met link-building, om zo de website te laten stijgen in de zoekresultaten. Omdat zoekmachine optimalisatie geen druk op de knop is bieden we pakketten aan, die je kunt inzetten om de vindbaarheid van de website te verbeteren.

Webdesign is een vak dat Studio Het Zwarte Schaap verstaat

Zelf website maken Wix valt vaak vies tegen

Wij hebben diverse klanten die eerst zelf een website hebben gemaakt met een systeem als Jimdo of WIX. Dat was toch minder makkelijk dan die reclame deed voorkomen. Bovendien zit je vaak aan een subdomein vast als website.wix.com. Vaak heb je weinig tot geen mogelijkheden om een extra functionaliteit bij te plaatsen in de website. Tenzij je je abonnement verandert. Maar het was toch gratis? Niet dus.

Wordpress tilburg ‌ ‌

Bovendien lopen dergelijke website systemen vaak achter het op SEO gebied, tenzij je ervoor betaalt. Al snel kwamen eerder genoemde klanten erachter dat een WordPress website laten maken toch een betere optie is. Zelf een website maken kost veel tijd als je alles nog moet ontdekken; een nieuw systeem, kleuren bepalen, afbeeldingen moet zoeken, teksten schrijven.

Studio Het Zwarte Schaap maakt een eigen 'Child theme'

Wat is een 'thema' en wat is een 'child theme'?

Een 'Wordpress thema' is een ontwerp van een website. Een 'Child theme' is een thema waarin de aanpassingen plaatsvinden. Het doel hiervan is om de website te kunnen updaten zonder dat alle aanpassingen verloren gaan.

Zelf een WordPress website maken met een aangeschaft thema

Wat veel voorkomt is dat mensen zelf aan de slag gaan met WordPress. Gehoord van iemand op een feestje; "zo moeilijk is het allemaal niet. Gewoon even een thema van Themeforest installeren en klaar is kees". Meestal blijft dat toch te ingewikkeld, en dat is het vaak ook. Je moet meestal alle dummy content importeren. En dan zit je dus met een hele berg pagina's waar je doorheen moet om te kijken welke je leuk vind... Voor de meeste beginners is dit al een flink obstakel.

webdesigner tilburg

Teveel functionaliteit werkt niet fijn

Nog een nadeel van de meeste WordPress thema's die te vinden zijn in Themeforest, is dat er vaak teveel functionaliteit in zit gepropt. Functionaliteit die je in 80% van de gevallen niet gebruikt. Hoe meer functionaliteiten er in een website zitten, des te onoverzichtelijker het wordt voor de gemiddelde gebruiker. Bovendien wanneer een thema vol zit met foefjes, neemt de hoeveelheid code toe en wordt de website trager. Je krijgt vaak diverse plugins meegeleverd waarvan je de plugin-licentie niet krijgt. Hierdoor worden plugins niet geüpdatet en zorgt dat vaak voor een tragere website.

Daarbij heeft Studio Het Zwarte Schaap gemerkt dat op Themeforest de ondersteuning op thema's regelmatig ophoudt. Dit is vaak doordat er weinig thema's zijn verkocht, waardoor verder ontwikkeling niet meer loont. Of dat de ontwikkelaar ermee stopt en het thema helemaal wordt verwijderd van je account. Niet heel handig als je het thema ooit opnieuw moet installeren. WordPress blijft ontwikkelen, en het moederthema moet zich blijven mee ontwikkelen, zodat de site niet verouderd.

Studio Het Zwarte Schaap gebruikt Generatepress voor een stabiele basis

Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd goed blijft functioneren gebruikt Studio Het Zwarte Schaap het Generatepress framework. Het framework fungeert als de basis voor de website. Het Generatepress Thema wordt gebruikt als moederthema. Voor dit moederthema wordt een 'Child Theme' gemaakt waarin alle extra code komt te staan om de website de juiste styling te geven. Het uiteindelijke ontwerp dus. Ook kunnen er extra functionaliteiten aan het thema worden toegevoegd. Door het gebruik van Generatepress kan er een snelle en stabiele website worden neergezet dat jaren meegaat.

genesis-01

Professionele website laten maken kosten

Standaard 5 pagina's bij WordPress website

Als je je afvraagt: wat moet een professionele website laten maken kosten? Een WordPress website heb je al vanaf €799,-, of voor €35,- euro per maand. Hierbij zijn een: Homepage, 2 tekst of diensten pagina's, contact pagina en privacy pagina (i.v.m. de nieuwe AVG wet) inbegrepen. Kijk bij de pakketten om te bestellen. Wil je meer dan 5 pagina's, dan kan dat natuurlijk. Wil je van voor tot achter een volledig eigen ontwerp? Vraag een offerte aan..

 

Studio Het Zwarte Schaap in Tilburg

Al 7 jaar ervaring in het bouwen van WordPress sites

Studio Het Zwarte Schaap is hét adres voor webdesign Tilburg! Als je zoekt op 'website bouwer Tilburg', of 'webdesign Tilburg', dan kom je Studio Het Zwarte Schaap bovenin de zoekresultaten tegen! En dat is niet voor niets!

Studio Het Zwarte Schaap werkt ook voor bedrijven in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en diverse andere grote steden. Dus naast 'website laten maken Tilburg' zou website laten maken Amsterdam, WordPress website laten maken Den Haag ook goed opgaan. Tegenwoordig kun je zelfs aan de andere kant van Europa zitten. Maakt Studio Het Zwarte Schaap allemaal niets uit...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!