Zocht je op webdesign Tilburg?

Dan wil je waarschijnlijk een website laten maken.

Als eigenzinnig webdesign bureau in Tilburg is het onze taak om mooie websites te maken die niet alleen goed functioneren, maar ook goed vindbaar zijn, overtuigen én klanten opleveren.

Studio Het Zwarte Schaap maakt resultaat gerichte websites voor ondernemers die meer uit het internet willen halen…

WordPress CMS

Wij maken websites en webshops met WordPress voor eenvoudig beheer van je website.

Responsive & adaptive

Een website die zich aanpast aan het scherm waarop het te zien is. Onze sites zijn altijd responsive!

Goed vindbaar

SEO geoptimaliseerd dus uitstekend vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Wil je een WordPress website laten maken door een ervaren webdesign bureau in Tilburg?

Studio Het Zwarte Schaap is een creatief webdesign-studio gevestigd in Tilburg de Blaak. Wij maken al meer dan 10 jaar websites met het populaire content management systeem (CMS) WordPress. Onze focus ligt op het leveren van oplossingen die niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook voldoen aan de individuele behoeften van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring en kennis van de nieuwste webdesigntrends en -technologieën, bieden wij een complete en betrouwbare service die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Omdat wensen verschillen worden er geen ‘standaard templates’ gebruikt. Alles is maatwerk. Een eenvoudige website laten maken kan vaak al voor een vaste prijs. Heb je speciale wensen? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier.

Voordelen van een WordPress website laten maken

WordPress is een van de meest populaire contentmanagementsystemen ter wereld, en dat is niet voor niets. Er zijn vele voordelen aan het gebruik van WordPress voor het bouwen van websites. Zo biedt het platform een grote flexibiliteit en aanpasbaarheid, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan websites, van eenvoudige blogs tot complexe e-commerce sites. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk, zowel voor ontwikkelaars als eindgebruikers, en is het gemakkelijk te onderhouden en te updaten. Verder biedt WordPress een enorme community van ontwikkelaars, waardoor er veel kennis en expertise beschikbaar is, en zijn er duizenden plugins en thema’s beschikbaar om functionaliteit en vormgeving uit te breiden.

Met de ingebouwde ‘Gutenberg block builder’ kunnen aantrekkelijke en interessante layouts gemaakt worden.

Je kunt eenvoudig nieuwe content toevoegen: nieuwsberichten, pagina’s, teksten wijzigen, afbeeldingen en video’s plaatsen is zeer eenvoudig.

WordPress websites kunnen goed vindbaar gemaakt worden in Google.

Het WordPress systeem en de plug-ins zijn makkelijk te updaten.

Responsive & adaptive

Een website waarbij de content zich aanpast aan de grootte van het scherm wordt responsive genoemd. Hierdoor is de website goed te bekijken op een mobiel of tablet zonder dat je de website groter hoeft te maken of te scrollen. De tekst is dus goed altijd leesbaar! Een bijkomend en belangrijk voordeel is dat Google websites die responsive zijn hoger laat eindigen in de zoekresultaten dan websites die niet geschikt zijn voor mobiel. Onze websites en webshops zijn altijd responsive!

Bij adaptive webdesign wordt er zelfs andere content getoond op basis van schermgrootte. Hierdoor kun je voor mobiele apparaten zelfs andere content laten zien dan op bijvoorbeeld een groot scherm, of wanneer iemand is ingelogd of niet. Handig toch?

Bij ons kun je een website laten maken met animaties

Een gewone website laten maken voor je bedrijf is natuurlijk al leuk, maar het wordt pas echt een feest met SVG animaties. Met SVG animaties kunnen we bewegende afbeeldingen maken en zelfs achtergronden voorzien van een bewegend effect. Daardoor wordt het allemaal net iets spannender en aantrekkelijker voor je bezoeker. Een website laten maken met animaties hoeft helemaal niet duur te zijn.

Enkele voorbeelden van websites waar we met animaties hebben gewerkt zijn:

Goed vindbare WordPress website laten maken

Het hebben van een goed ontworpen website is niet genoeg; de website moet ook goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Een goed vindbare website is van groot belang voor bedrijven die een WordPress website laten maken in Tilburg. Het is namelijk de sleutel tot online succes. Een hoge positie in zoekmachines zoals Google zorgt voor meer zichtbaarheid en verkeer naar de website. Dit betekent meer potentiële klanten en meer omzet. Het hebben van een goed ontworpen website met waardevolle inhoud en relevante zoekwoorden is essentieel voor zoekmachine optimalisatie. Daarnaast moet de website snel en gemakkelijk te navigeren zijn, anders kunnen potentiële klanten afhaken en naar een concurrent gaan. Door te investeren in een goed vindbare website, zorgen bedrijven ervoor dat hun investering in een WordPress website laten maken de moeite waard is. Wil je dat jouw website hoger in Google komt te staan?

Naast webdesign in Tilburg ook snelle en veilige hosting

Behalve de gebruikte code in de website zelf is ook de hosting van groot belang voor een snelle website. We bieden daarom snelle hosting aan zodat jouw website lekker snel blijft voor de bezoekers. Er is niets zo vervelend voor een website-beheerder als verkeerde server-instellingen. Onze servers zijn zo ingericht dat alles goed functioneert!

Door de website te voorzien van een gratis SSL certificaat zorgen we bovendien voor een veilige verbinding van jouw WordPress website.

Onderhoud & updates

Ook na de bouw kun je op ons blijven rekenen. Wanneer je bij ons een hosting-pakket afneemt dragen wij zorg voor periodieke updates van het systeem (WordPress) en alle plugins! Zo zorgen we niet alleen voor een veilige website, maar ook een website ie in de toekomst goed blijft functioneren.

Heb je je hosting elders geregeld, en heb je geen zin om je met de website bezig te houden, dan hebben we een onderhoud & update pakket voor je.

Je krijgt bij de oplevering jouw nieuwe website een training

Ons favoriete CMS is WordPress. Dit fantastische ‘Content management System’ is schaalbaar en toegankelijk. Of je nu een eenvoudige website wilt, of een site met alles erop en eraan: met een WordPress website kun je alle kanten op. Bovendien kun je zelf makkelijk teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, een nieuwe pagina aanmaken en eenvoudig berichten plaatsen. Wij laten je in een korte training zien hoe dat in z’n werk gaat, zodat je dat allemaal zelf kunt. Wil je dat wij het voor je doen? Dan zijn we er voor je! BAM!

Al meer dan 10 jaar hét adres voor webdesign in Tilburg

Studio Het Zwarte Schaap is het ideale adres voor eigenzinnige ondernemers in Tilburg die op zoek zijn naar een uniek webdesign. Studio Het Zwarte Schaap heeft een passie voor creativiteit en een uniek gevoel voor stijl. Dit uit zich in hun werk als webdesigner in Tilburg. Door een samenwerking met Studio Het Zwarte Schaap ben je ervan verzekerd dat jouw website opvalt en je jezelf kunt onderscheiden van de concurrentie.

Studio Het Zwarte Schaap werkt met een persoonlijke aanpak. Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant . Deze wensen worden vervolgens vertaald naar een op maat gemaakt webdesign. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van webdesign, zoals WordPress.

Hierdoor kan de klant rekenen op een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is en voldoet aan de nieuwste standaarden. Bovendien is Studio Het Zwarte Schaap sterk in zoekmachine optimalisatie (SEO) en kan ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat je als eigenzinnige ondernemer in Tilburg goed zichtbaar bent en potentiële klanten gemakkelijk je website kunnen vinden.

Als je op zoek bent naar een professionele webdesigner in Tilburg om jouw nieuwe website te laten maken, waarbij jouw persoonlijkheid en stijl centraal staat, dan is Studio Het Zwarte Schaap de juiste keuze. Neem vandaag nog contact op en laat je inspireren door de creatieve mogelijkheden van deze creatieve webdesigner in Tilburg.

Waarom zou je door ons je website laten maken?

Design is niet alleen een mooie buitenkant. Bij een goed ontwerp komen uiterlijk, functionaliteit en gebruikerservaring samen.

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk aspect van een website omdat het de gebruikerservaring beïnvloedt. Een website die niet gebruiksvriendelijk is, kan frustrerend zijn voor de gebruiker en ervoor zorgen dat deze de website verlaat zonder de gewenste actie te ondernemen, zoals een aankoop doen of contact opnemen. Dit kan leiden tot een lager conversiepercentage en minder klanten.

Een gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat de gebruiker gemakkelijk kan navigeren, informatie kan vinden en de gewenste actie kan ondernemen. Dit draagt bij aan de klanttevredenheid en kan leiden tot herhaalbezoeken en positieve aanbevelingen.

Bovendien kan de gebruiksvriendelijkheid van een website ook van invloed zijn op de positie in zoekmachines. Zoekmachines zoals Google hechten waarde aan een goede gebruikerservaring en belonen websites die hieraan voldoen met een hogere positie in de zoekresultaten.

Kortom, de gebruiksvriendelijkheid van een website is essentieel voor het behalen van online succes. Het zorgt voor een positieve gebruikerservaring, verhoogt de conversieratio en kan leiden tot hogere posities in zoekmachines. Door te investeren in gebruiksvriendelijkheid kan een website-eigenaar zijn online aanwezigheid versterken en zijn zakelijke doelen bereiken.

Bij zoekmachine optimalisatie eerst onderzoek, dan pas bouwen

Wanneer we een website gaan bouwen waarbij een goede vindbaarheid gewenst is, gaan we eerst op zoek naar de meest relevante zoektermen. Door na te gaan hoeveel ‘zoekverkeer’ er op een bepaalde term zit kunnen we bepalen waar de meeste kansen liggen op een relevante bezoeker. Zo zorgen we voor doelgericht verkeer naar de website in plaats van toevallige bezoekers.

Webdesign Tilburg klantvriendelijk en eerlijk webdesign bureau

Er komen soms klanten bij ons binnen via de zoekterm webdesign Tilburg die slechte ervaringen hebben met grote gerenommeerde partijen. Facturen van enkele duizenden euro’s per jaar, extreem lange wachttijden voor simpele aanpassingen of websites die niet goed functioneren bij oplevering zijn bekende verhalen.

Wij als ‘2 pitter’ zijn extra gemotiveerd om het wél goed te doen. Goede websites tegen een eerlijke prijs. De combinatie van een mooi product opleveren én een tevreden klant is voor ons onbetaalbaar, maar dat is niet voor elk webdesign bureau in Tilburg een vanzelfsprekendheid.

Wij zijn direct en zeggen waar het op staat. Wil je eerlijk advies over jouw nieuwe website?

Deze bedrijven/instellingen gingen je voor:

Webdesign Tilburg - Responsive website laten maken
Webdesign Tilburg -Studio Het Zwarte Schaap - Tilburg University
webdesign Tilburg - webdesign bureau Tilburg
Webdesign Tilburg - Studio Het Zwarte Schaap - WordPress website laten maken

Behoefte aan een mooie, snelle en betrouwbare Wordpress website die goed wordt gevonden?