Hoger in Google met betaalbare SEO pakketten

Studio Het Zwarte Schaap helpt om jouw website hoger in zoekresultaten te laten komen!

Naast specialist in het ontwikkelen van WordPress websites is Studio Het Zwarte Schaap ook bedreven in zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO is het verbeteren van websites om ze beter te laten scoren de zoekresultaten van Google.

Wanneer een website hoger in Google staat zorgt dat voor meer aanvragen. Met de juiste SEO webteksten  en een goed link-profiel naar de betreffende pagina's zorgen we dat jouw website hoger in Google komt te staan. Hoger in zoekresultaten betekent meer relevant verkeer naar jouw website, dus meer nieuwe klanten.

rocket600geel

SEO pakketten

SEO pakket voor een vast bedrag per maand.

Wil je jouw website laten optimaliseren voor Google? Dan heeft Studio Het Zwarte Schaap 3 SEO pakketten beschikbaar. Omdat zoekmachine optimalisatie geen simpele druk op de knop is wordt er bij elk SEO pakket minimaal 3 maanden gewerkt aan de verbetering van de vindbaarheid van de website. Je krijgt elke maand een uitgebreide rapportage.

SEO Pakket S

€ 69,- per maand*

€ 199,- eenmalige kosten

1 uur p.m. werken aan de vindbaarheid van de website:

Zoekwoord-onderzoek (tot 5 zoekwoorden)

Aanpassen/schrijven van teksten

Maandelijkse rapportage

Focus op 5 zoekwoorden

Linkbuilding (c.a. 5 links per maand)

SEO Pakket M

€ 119,- per maand*

€ 299,- eenmalige kosten

2 uur p.m. werken aan de vindbaarheid van de website:

Zoekwoord-onderzoek (10 - 15 zoekwoorden)

Aanpassen/schrijven van teksten

Maandelijkse rapportage

Focus op 10 zoekwoorden

Linkbuilding (c.a. 10 links per maand)

SEO Pakket L

€ 219 ,- per maand*

€ 499,- eenmalige kosten

4 uur p.m. werken aan de vindbaarheid van de website:

Zoekwoord-onderzoek (20 - 30 zoekwoorden)

Aanpassen/schrijven van teksten

Maandelijkse rapportage

Focus op 20 zoekwoorden

Linkbuilding (c.a. 20 links per maand)

SEO pakket bestellen

 

Veel gestelde vragen over het SEO pakket

Dat is goed mogelijk. SEO is echter van veel factoren afhankelijk, waaronder concurrentie. Als een concurrent méér doet aan website optimalisatie dan jij, zul je hem nooit kunnen inhalen. We kunnen daarom nooit een glasharde nr. 1 positie beloven, simpelweg omdat je nooit alle factoren kunt inschatten of controleren.

SEO pakket

Met een SEO abonnement werken aan de vindbaarheid op lange termijn

In het beter vindbaar maken van een website gaat veel tijd zitten. Na optimalisatie is het resultaat niet direct zichtbaar. Je zult altijd even moeten wachten tot de resultaten zichtbaar zijn. Die tijd kan variëren van enkele dagen tot weken. Daarom kijk je bij SEO vanzelfsprekend naar de lange termijn.

Het leek ons daarom logisch om online marketing pakketten aan te bieden waarin we op maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse basis werken aan de vindbaarheid van de website. Op deze manier verspreid je de SEO kosten per maand, en blijft het betaalbaar. Ook kun je maandelijks bijsturen als dat nodig blijkt. In dat opzicht is het SEO pakket de ideale oplossing voor bedrijven die hoger in Google willen staan met de website.

Website hoger in Google

Website hoger in Google? Eerst onderzoek, dan pas bouwen

Zoekmachine optimalisatie geeft waarde aan je website!

Voordat Studio Het Zwarte Schaap een website bouwt, of begint met de optimalisatie, wordt er eerst onderzocht welke relevante zoektermen er beschikbaar zijn voor jouw dienst(en). Het vinden van deze zoektermen wordt een zoekwoord-onderzoek genoemd. Met deze zoektermen worden SEO webteksten gemaakt waardoor Google weet waar de betreffende pagina over gaat.

Nadat er een goede SEO webtekst is gemaakt en de meta-tags zijn aangebracht op de pagina's, wordt de website aangeboden in de 'Search Console' van Google. Hiermee wordt de opdracht aan Google gegeven om de website te lezen en te bepalen waar de pagina's over gaan. Binnen enkele dagen zal de website vindbaar zijn in Google. Maar hiermee is nog niet direct een goede positie behaald in de zoekresultaten van Google.

Wanneer de website is opgepikt door Google wordt er begonnen met link-building; het opbouwen van een link-profiel naar de web-pagina's. Na verloop van tijd komt de website hoger in Google's zoekresultaten te staan.

Website promoten op google levert klanten op

De 1e 5 posities in Google pakken 67,5% van alle clicks (Moz)

Als de 1e 5 posities van Google 67,5 van alle clicks pakken, dan blijft er voor de rest niet veel over. Het is dus essentieel om hoger in Google te staan dan je concurrenten. Sta je hoger in Google dan je concurrenten? Dan krijg je meer nieuwe klanten via je website.

Studio Het Zwarte Schaap zorgt altijd dat Google Analytics is gekoppeld aan de website. Via het dashboard van je website kun je makkelijk bekijken hoeveel verkeer je website krijgt, en waar het vandaan komt.

Op organische resultaten wordt meer geklikt dan op Advertenties

Na een zoekopdracht klikt 62% op een organisch resultaat. (Rand Fishkin – moz)

Dat is nogal wat. Dat betekend dus dat slechts 38% op advertenties klikt, en de rest (62% dus) naar de organische resultaten kijkt die onder de advertenties staan. Adverteren op Google kan behoorlijk prijzig zijn, afhankelijk van het product dat je verkoopt. De SEO kosten zijn zeker op de lange termijn vele malen voordeliger dan adverteren in Google.

Je hebt bij SEO wel een veel meer geduld nodig dan bij adverteren. Bij adverteren kun je vrijwel direct op de 1e positie staan. Bij SEO duurt dit vaak weken, maanden of soms jaren. Een website bovenaan in Google krijgen is dus geen trucje of simpele druk op een knop.

Gemiddelde kosten SEO vooraf moeilijk te bepalen

SEO pakketten bieden uitkomst om SEO kosten laag te houden

SEO is in veel gevallen een lang traject en van veel verschillende factoren afhankelijk. Daarom heeft Studio Het Zwarte Schaap maandelijkse SEO pakketten bedacht voor betaalbare SEO. Door maandelijks te werken aan de vindbaarheid zorgen we niet alleen voor een natuurlijk verloop van de stijging, maar ook voor betaalbare SEO.

Hierdoor zullen zoekmachines niet snel vermoeden dat er enige vorm van manipulatie plaatsvindt. Wanneer je op een onnatuurlijk snelle manier stijgt loop je het gevaar dat je teveel opvalt. Hiermee loop je het risico dat je door zoekmachines wordt bestraft in plaats van beloond met een hogere positie.

Welke factoren zijn van belang om een website hoger in Google te laten scoren?

Goede inhoud en snelheid van groot belang

Tekst is een erg belangrijke factor om een website hoger in Google te krijgen. Goede SEO teksten laten schrijven is daarom mega belangrijk. Wanneer je beter gevonden wilt worden op een bepaald zoekwoord, dan zul je deze term een aantal keer in je tekst terug moeten laten komen. Doe je dit veel te vaak, dan zal Google dit opmerken als over-optimalisatie, wat weer averechts werkt. Daarnaast zijn de volgende factoren van groot belang:

  • Snelheid van de website
  • Https (SSL certificaat voor versleuteling verbinding)
  • Afbeeldingen met ALT-tags
  • Meta Tags met zoekwoorden
  • Geschikt voor mobiel (responsive)
Website hoger in Google

Naast deze 6 belangrijkste factoren zijn er nog veel meer punten die Google meeneemt in de zoekresultaten. Niet al deze factoren zijn even belangrijk dus ze hoeven niet allemaal te worden verbeterd. Maar hoe meer er in orde is, des te beter.

Overzichtelijke rapportage bij een SEO pakket

Meten is weten, en als klant wil je weten waar je aan toe bent

Bij onze SEO pakketten ontvang je maandelijks of 2 wekelijks een duidelijke rapportage in pdf formaat. Hierin staan de stijgingen ten opzichte van de laatste rapportage duidelijk weergegeven. Zo kun je in 1 oogopslag zien hoe de positie is verbeterd ten opzichte van de laatste rapportage of startdatum. Ook krijg je een overzicht van de grafiek, zodat je de stijgende lijn van je gemiddelde posities meteen kunt zien.

SEO optimalisatie website alleen in WordPress?

Handige tools voor zoekmachine optimalisatie WordPress

Studio Het Zwarte Schaap is een fan van WordPress, dat moge duidelijk zijn. Voor WordPress SEO optimalisatie zijn veel handige plugins beschikbaar. Een WordPress SEO plugin geeft vaak alleen website optimalisatie tips en doet verder niet zoveel. Ze zijn dus zeker niet onmisbaar. Ze zijn vooral handig omdat je hierdoor sneller kunt werken. Een website hoger in de zoekresultaten van Google krijgen is dus ook goed mogelijk met een ander CMS.

Soms is het echter voordeliger om een hele nieuwe site te bouwen, in plaats van een oudere website overhoop te halen. Soms kost het namelijk meer tijd om alle 'oude rommel' eruit te halen dan een nieuwe website op te zetten. Het voordeel van een nieuwe site is dat de basis voor goede SEO meteen gelegd kan worden. Zo hoef je dus geen rekening meer te houden met bestaande elementen.

Altijd bovenaan Google

Lokaal beter gevonden worden, of landelijk?

Iedereen wil altijd bovenaan staan in Google, maar de realiteit is dat er natuurlijk maar 1 bovenaan kan staan.

Op een 'lokaal zoekwoord' met weinig verkeer kun je vrij snel stijgen. Op een dergelijk zoekwoord met weinig zoekopdrachten per maand zit namelijk weinig concurrentie. Op landelijke zoekwoorden met hoge zoekvolumes duurt het veel langer om een goede positie te behalen.

Daarbij is elke branche anders. In elke niche is de concurrentie verschillend in sterkte. Studio Het Zwarte Schaap is geen meeprater maar blijft realistisch. Wij beseffen ons maar al te goed zich dat die 1e plaats in Google niet altijd haalbaar is. Bedrijven die beloven jouw site 'even' op de 1e plaats te zetten proberen je iets aan te smeren. Dit zijn bedrijven waarbij de website optimalisatie kosten de pan uitrijzen. Studio Het Zwarte Schaap is transparant en eerlijk.

Wil je een gratis website scan?

Voordat we beginnen doen we altijd eerst een SEO website check

Deze SEO optimalisatie maakt inzichtelijk welke zoektermen er al zijn gebruikt, maar ook hoe snel de website reageert. Op basis van deze check weten wij wat ons te doen staat om de website zo goed mogelijk te optimaliseren. Je krijgt een PDF toegezonden met een SEO analyse. Wij nemen een paar dagen na het versturen van dit rapport contact met je op. Dit is om te bespreken of wij jou kunnen helpen om jouw website hoger in zoekresultaten te krijgen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!