Gewoon Diëtetiek

Gewoon Diëtetiek is een nieuwe diëtist in Tilburg. Merel Coenders vroeg ons om de website te maken voor haar mooie nieuwe bedrijf.

Dienst(en): SEO, Webdesign
Vakgebied: diëetist
Doel: Overzichtelijke en goed vindbare website

Er is niets leukers dan het maken van een website voor een nieuw bedrijf. In het geval van Gewoon Diëtetiek hebben we de kleuren roze en groen uit het logo gebruikt als hoofdkleuren. Met een donkere kleur voor erbij is er voor de nodige contrast gezorgd. De site is rustig en overzichtelijk en door gebruik van svg afbeeldingen hebben we op de diverse pagina's passende beelden bij de teksten kunnen maken. Deze svg afbeeldingen zijn slechts enkele kb's, dus houdt de pagina's lekker snel. De site is voorzien van een blog en recepten, waar Merel haar vegetarische recepten, artikelen of nieuwtjes eenvoudig kan plaatsen.

SEO

Omdat websites meestal niet vanzelf worden opgepikt op het inmiddels enorme internet wilde Merel de website beter vindbaar laten maken. Met een zoekwoord onderzoek kwamen we uit op een aar goede termen die vervolgens in de tekst zijn verwerkt. Termen als diëtist Tilburg en diëtiste Tilburg. Omdat Merel zich ook richt op sport en voeding is ze een samenwerking aangegaan met Taus Gym in Tilburg. Om deze reden leek het ons logisch om ook de term sportdietist Tilburg op te nemen in de lijst van focus-termen. De nieuwe aangemaakte geoptimaliseerde pagina heeft een uitstekende content score en begint al prima verkeer aan te trekken.  

Behoefte aan een mooie, snelle en betrouwbare Wordpress website die goed wordt gevonden?