Logo ontwerp

Een pakkend logo is een must voor elk serieus bedrijf, zeker in het digitale tijdperk. Het is bijna ondenkbaar dat je als bedrijf nog geen logo hebt dat jouw bedrijf vertegenwoordigt en vooral herkenbaar maakt op het internet of drukwerk.

Het nut van een goed logo

Het juiste logo geeft een bedrijf een professionele, degelijke en betrouwbare uitstraling. Voor het perfecte logo heb je wel een goed idee nodig. Wij zitten vol goede ideeën die wij graag, op basis van jouw wensen, omzetten in jouw nieuwe logo. Het logo krijg je desgewenst in diverse afmetingen, zodat je ze makkelijk kunt gebruiken voor je website, Facebook, of linked-in.

Bij logo ontwerp geen recycling

Wanneer wij een logo maken, dan maken we die exclusief voor 1 klant en wordt deze niet hergebruikt. Ook halen we onze logo's niet van een stock-website. We gaan eerst een gesprek aan om te ontdekken waar een bedrijf voor staat, en wat de doelgroep is. Daarnaast zorgen we dat de wensen van een klant, als het in lijn ligt met eerder genoemde punten, ook worden meegenomen. Dit vertalen we in een pakkend ontwerp.

Huisstijl ontwerp Tilburg

Een huisstijl maken we met het logo als basis. Alles waar jouw bedrijfsnaam op staat hoort in jouw huisstijl te zijn: visitekaartjes, briefpapier, envelop, brochure en natuurlijk de wil je de website laten maken in jouw nieuwe huisstijl. Een huisstijl geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling, wat vertrouwen wekt bij je klanten, en je bedrijf een stuk mooier maakt voor de buitenwereld.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!