Logo ontwerp

Wil je een pakkend logo laten ontwerpen?

Een pakkend logo is een must voor elk serieus bedrijf, zeker in het digitale tijdperk. Het is bijna ondenkbaar dat je als bedrijf nog geen logo hebt dat jouw bedrijf vertegenwoordigt en vooral herkenbaar maakt op het internet of je visitekaartje.

Het nut van een goed logo

Het juiste logo geeft een bedrijf een professionele, degelijke en betrouwbare uitstraling. Voor het perfecte logo heb je wel een goed idee nodig. Wij zitten vol goede idee├źn die wij graag, op basis van jouw wensen, omzetten in jouw nieuwe logo. Het logo krijg je desgewenst in diverse afmetingen, zodat je ze makkelijk kunt gebruiken voor je website, Facebook, of linked-in.

Bij logo ontwerp geen recycling

Wanneer wij een logo maken, dan maken we die exclusief voor 1 klant en wordt deze niet hergebruikt. Ook halen we onze logo’s niet van een stock-website.

We gaan eerst een gesprek aan om te ontdekken waar een bedrijf voor staat, en wat de doelgroep is. Dit vertalen we in een pakkend logo ontwerp.

Huisstijl ontwerp

Een huisstijl is meer dan alleen een logo. Bij de huisstijl spreken we over alle elementen die bijdragen aan de identiteit van een bedrijf, zoals:

  • Beeld- of woordmerk (logo)
  • Schrijfwijze van de bedrijfsnaam
  • Lettertype (typografie)
  • Kleurstellingen
  • Papier- en materiaalkeuze

Wanneer wij een huisstijl maken beginnen we met het logo als basis. Alles waar jouw bedrijfsnaam op staat hoort in dezelfde stijl te zijn: visitekaartjes, briefpapier, envelop, brochure en natuurlijk de wil je de website laten maken in jouw nieuwe huisstijl.

Studio Het Zwarte Schaap